INTERESSER

Mit liv er fyldt med meget kreativitet. Hjemme i kælderen, er der indrettet et krea-rum, reoler er sat op, i en fin æblekasse ligger garn og venter på at blive til sutsko. Men det er midt i rummet, på det rustne arbejdsbord det bedste er. Mine pensler. De står i krukker, lærredet ligger fremme, klar til at malerbøtterne bliver åbnet.

FaceBook: Penselstrøg by AB

Der er også mit Canon kamera, hvor ”Lives øjeblikke” bliver foreviget. Jeg elsker at sætte øjet bag linsen, og fange livets øjeblikke sammen med familie og venner, som står midt i deres livs glæde, sorg eller lign.

FaceBook: Livets øjeblikke by AB

I mit krea-rum er der kommet en ny reol, den er godt fyldt op med skruer, søm, stiksav, multicutter og alt muligt andet værktøj som jeg ikke har nogen anelse om hvad hedder. Mit dejlige lille hus, skal have en overhaling. 7 lag tapet fjernes, lofter og vægge pilles ned og nyt skal bygges og sættes op. En nye hobby er sat i værk.

Jeg fyldes med energi af hverdagens glæder og oplevelser sammen med kunder, familie, venner og min hund Karla, men bedst af alt mine børn.

Jeg kan bedst beskrive mit liv med orderne:

”Mest af alt holder jeg af hverdagen” Dan Turéll

 

Mit fulde navn er Anne Berit Frykman, men kald mig bare AB.