FIRMAET AB

1. marts 2008 startede jeg skiltevirksomheden Spirit* reklame & design. I et lille lokale på 70 m2, blev der lavet alt i Logodesign, visitkort, tøjtryk, brevpapir, bildekoration, klistermærker mv. Efter 8 år åbnede muligheden for at rykke til større lokaler, så d.1. april 2016, flyttede Spirit reklame & design til nye lokaler på Juliesmindevej i Sorø. Så nu var der en del flere m2 at boltre sig på. Efter små to år på Juliesmindevej slog livet en kolbøtte, privat, nye udfordringer pressede sig på, der skulle reflekteres over hvordan fremtiden skulle være. Får at det hele skulle føles rigtigt, var der brug for at “ klæde sig anderledes på ny tid, nyt navn, nyt logo... Alt vedr. Spirit reklame & design er det samme, bortset fra navn og “ brand”. Stregen blev trukket og d. 1. januar 2019, Spirit reklame & design blev omdannet til AB reklame & design ApS.

Mit ønske som selvstændig er at hjælpe kunder med alt reklame. Logodesign, visitkort, tøj, brevpapir, bildekoration mv., så de kun behøver at henvende sig et sted.  Det er især den lille virksomhed jeg brænder for. Jeg oplevede ofte på min tidligere arbejdsplads at kunderne skulle flere steder hen for at få ”hele pakken”. Det betød ofte at kundens logo blev ændret lidt eller kundens farver skiftede lidt i nuancerne.  Jeg havde derfor et stort ønske om at mine kunder kunne få det hele et sted. Så deres logo forblev originalt og farverne matchede hinanden fra visitkort til bildekoration mv.  Her 12 år efter, kan jeg se at kunderne er glade for den mulighed. Det kan jeg da kun være stolt af.

…….hele vejen rundt om dit firma

*spirit = Anne Spirit / Kælenavn