FIRMAET AB

1. marts 2008 startede jeg skiltevirksomheden, i et lille lokale på 70 m2. Her blev der lavet alt i Logodesign, visitkort, tøjtryk, brevpapir, bildekoration, klistermærker mv. Efter 8 år åbnede muligheden for at rykke til større lokaler, så d.1. april 2016, flyttede jeg til nye lokaler på Juliesmindevej i Sorø og her kan jeg stadig findes.

Mit ønske som selvstændig er at hjælpe kunder med alt inden for reklame. Logodesign, visitkort, tøj, brevpapir, bildekoration mv., så de kun behøver at henvende sig et sted.  Det er især den lille virksomhed jeg brænder for. Jeg oplevede ofte, inden jeg blev selvstændig, at kunderne skulle flere steder hen for at få ”hele pakken”. Det betød ofte, at kundens logo blev ændret lidt eller kundens farver skiftede lidt i nuancerne.  Jeg har et stort ønske om, at mine kunder kan få det hele et sted. Så deres logo forbliver originalt og farverne matcher hinanden fra visitkort til bildekoration mv. Her 16 år efter kan jeg se, at kunderne er glade for den mulighed. Det kan jeg da kun være stolt af.

…….hele vejen rundt om dit firma